Jeżykowe Newsy

14 maja 2020
Dziś, po kolejnym posiedzeniu Rady Młodzieżowych Jeżyków, wypuszczamy w eter PLAKAT FESTYNOWY. POSZUKUJEMY! ►   Wolontariuszy wśród młodzieży (za zgodą rodziców) i dorosłych do pomocy przy Festynie ►   osoby chętne do pomocy poprzez zbieranie fantów na loterię fantową ►  ludzi, szczególnie Jeżyczan, którzy mają ciekawe hobby, fantastyczną pracę i chcą ją zaprezentować na naszym jeżykowym festynie. GWARANTUJEMY! ► świetną zabawę ►  potwierdzenie wolontariatu ►  podziękowanie za pomoc kontakt poprzez adresy mailowe: rmjezykow@gmail.com kontakt@fundacjaaitwar.pl lub pod numerem telefonu: 505 25 15 10
28 kwietnia 2020
X Posiedzenie nie mogło się odbyć tak, jak poprzednie, dlatego skorzystaliśmy z narzędzi webinarowych i zaprosiliśmy członków Rady przed ekrany komputera. Mimo  drobnych kłopotów technicznych u niektórych w czasie 60 minut określiliśmy zakres działań promocyjnych festynu, który zyskał tytuł "Przytul Jeżyka w [Urodziny Jeżyc". Już wiadomo, że festyn nie odbędzie się w maju, a pod koniec września, jednak strategię reklamową trzeba zacząć prowadzić już teraz. Szybki podział na zespoły, przydział zadań, patronów i.... już! Mamy wszystko zorganizowane! Cztery dni wcześniej
06 kwietnia 2020
Tak! Dostaliśmy dofinansowanie na organizację Festynu! 18 punktów na 21 możliwych! Z wpisu na     : " Tak! Jeżyki SAME wymyśliły, SAME wzięły udział w spotkaniu doradczym z grantodawcą i prawieSAME napisały wniosek, i....         📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 MAMY TO! Rada Młodzieżowych Jeżyków uzyskała dofinansowanie na organizację FESTYNU OSIEDLOWEGO pod nazwą "Urodziny Jeżyc"! Będzie moc atrakcji, będzie zabawa, będą konkursy!  🕵️‍♀️🧚‍♀️🤼‍♂️🧗‍♀️🏆🎤🎊🎁‼️‼️ Tylko nie wiemy, kiedy 🧐, ale ja już dziś GRATULUJĘ Jeżykom wygranej! 18 punktów na 21! To wspaniały wynik! 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 W obliczu pandemii